OMA LIIKUNTA auttaa onnistumaan!

Uudistimme jäsenyys järjestelmäämme ja lanseerasimme OMA LIIKUNTA –tuoteperheen!

Jokaisella meistä on omat, yksilölliset tavoitteemme. SportsClub- ja ROK kuntoklubien ainutlaatuinen OMA LIIKUNTA tuoteperhe on kehitetty vastaamaan asiakkaidemme erilaisia tarpeita, erilaisissa elämäntilanteissa.

Jäsenenä edullisesti haluamasi määrä ja kesto

Halusitpa treenata kerran viikossa tai joka päivä, jäsenenä valitset itse, kuinka usein käyt, aina edullisempaan hintaan. Voit valita haluatko käydä vain kerran silloin tällöin. Vai haluatko kenties käydä keväällä muutaman kuukauden ja syksyllä muutaman kuukauden. Vai haluatko noudattaa yleisiä suosituksia ja liikkua kahdesti viikossa.

Valitsemalla OMA LIIKUNTA tuoteperheestä sinulle sopivan tuotteen, saat myös CMS Travelpass- kortin, jonka avulla voit liikkua millä tahansa CMS-ketjun kuntoklubilla, oikeuden ryhmäliikuntavarauksiin, nautit liikunnasta ja lisäpalveluista edullisempaan jäsenhintaan – ja paljon muuta!

OMA LIIKUNTA AUTTAA ONNISTUMAAN!

Aina ei tarvitse olla selkeitä tavoitteita. On asioita, joita voi ja pitää tehdä ilman suurempia tavoitteita. Kuitenkin monet meistä asettavat tavoitteita elämässään. Se voi olla vaikka 5 kilon painon pudottaminen kesään mennessä. Jollakin toisella se on jotakin muuta. Meillä kaikilla on omat yksilölliset tavoitteemme, riippumatta siitä mitä muut tavoittelevat. On todistettu, että tavoitteet saavutetaan useammin, kun ne asetetaan selkeästi ja tavoitteen toteutumista seurataan. Pelkkä tavoitteiden asettaminen ja seuranta eivät kuitenkaan riitä. Sinun tulee tietää kuinka pääset asetettuun tavoitteeseen. OMA LIIKUNTA antaa sinulle mahdollisuuden valita minkälaista ohjausta ja opastusta juuri sinä haluat, jotta saavutat päämääräsi.