Yritys

Yritys

Kokkolan monipuolisin kuntoklubi

SC SportsClub kuntoklubimme vastaanotto sijaitsee Chydenia kauppakeskuksen toisessa kerroksessa. Tilat on jaettu kahteen kerrokseen, yhteensä peräti 3000 m2 tilaa kuntoiluun, virkistymiseen ja viihtymiseen. Kuntosalilla voit käydä harjoittelemassa vapaasti aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä ja haluamaasi kellonaikaan.

Kuntosalille olemme valikoineet eri laitevalmistajilta niiden parhaimpia laitteita. Ammattitaitoiset ohjaajamme laativat halutessasi henkilökohtaiset harjoitusohjelmat sekä opastavat laitteiden käytössä.

Klubillamme järjestetään monia eri ryhmäliikuntatunteja. Tuntivalikoimasta löytyy haastavampia tunteja aktiivisimmille jumppareille ja helppotasoisia tunteja aloittelijoille mm. dancemic, sisäpyöräilyä, terveselkä ja joogaa. Meiltä löytyvät myös maailmanlaajuiset, laadukkaat ja monipuoliset Les Mills-tunnit.

Kuntokeskuksen puolella on suuret pukuhuoneet sekä miehille että naisille, ja niiden yhteydessä on suihkut, saunat ja yhteinen infrapunasauna.

VIP-tiloissamme voi järjestää kokouksia tai juhlia. Toimitamme halutessanne ruoat ja juomat sekä varaamme saunan ja kattoterassin palveluineen käyttöönne.

Klubimme yhteydessä on myös upea keilahalli, jossa pääset viihtymään koko perheen kanssa. Keilahallin mahtavaan kokonaisuuteen kuuluu: Kahdeksan keilarataa, kaksi biljardipöytää ja baari A-oikeuksilla.